Η Newt Productions είναι μια ανεξάρτητη εταιρία παραγωγής που ιδρύθηκε από την Τέτα Αποστολάκη & την Τζίνα Παυλοπούλου, οι οποίες συνεργάζονται στον τομέα της παραγωγής απο το 2009. Όραμα της εταιρίας είναι οι σταθερές συνεργασίες και η δημιουργική ανταλλαγή ιδεών.

 

Διεκπεραιώνει κάθε έργο με φρέσκια ματιά και ευρηματικότητα. Στοχεύει στη γόνιμη παραγωγική διαδικασία που αποφέρει το καλύτερο δημιουργικό αποτέλεσμα. Η Newt Productions αναλαμβάνει projects από τα πρώτα τους βήματα μέχρι την παράδοσή τους. Προσφέρει υπηρεσίες παραγωγής σε ταινίες, μικρού και μεγάλου μήκους, μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά κι εταιρικά βίντεο, εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις.

 

Τέτα Αποστολάκη

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου σπούδασε Θεατρολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και Πολιστική Διαχείριση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

 

Ξεκίνησε να εργάζεται το 2008 σε ταινίες (Bank Bang του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, “Ο εχθρός μου” του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, “Όντως φιλιούνται” του Γιάννη Κορρέ) και διαφημιστικά, στον τομέα της παραγωγής. Το 2012 πέρασε στην οργάνωση παραγωγής θεατρικών παραστάσεων (“Βόυτσεκ” της Έλλης Παπακωνσταντίνου, “Ικέτιδες” του Χρηστου Στέργιογλου κ.α.) και πολιτιστικών χώρων (Βυρσοδεψείο, Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων). Από το 2012 είναι μέλος της θεατρικής ομάδας Atomic No6.

 

Τζίνα Παυλοπούλου

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου σπούδασε Σκηνοθεσία και Τηλεοπτική Παραγωγή στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, Deree College.

 

Εργάστηκε στο τμήμα της παραγωγής, στην εταιρία BIG SHOT από το 2009, αρχικά ως βοηθός παραγωγής και στη συνέχεια σαν βοηθός διευθυντή παραγωγής, κάνοντας διαφημιστικά τηλεοπτικά σποτ. Από το 2011 ασχολείται με την παραγωγή ταινιών.